Shoqatat nga diaspora ndihmojnë Malesinë, mijëra dollarë

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG

Shoqatat Malesia e Madhe nga NY , Shoqata “Koja” nga SHBA dhe Shoqata Malesia e Madhe nga Miçigeni ndihmojnë Malësinë, me mijëra dollarë amerikan.

lajmin e bëri të ditur kryetari i komunës së Tuzit Nik Gjeloshaj.

Sapo mora këtë mesazh nga diaspora, nga Nikollë Junçaj, kryetar i shoqatës Malësia e Madhe:

I nderuari kryetar , te nderuar vullnetare , motra dhe vellezer , banore te komunes se Tuzit-Malesi. Jemi teper te shqetesuar per situaten qe po kalon vendlindja jone , Malesia keto dite.
Aq sa jemi te brengosur , aq jemi edhe optimiste se kete situate te shkaktuar nga COVID 19 do ta kalojme shpejt dhe pa pasoja te medha .
Vetem kujdes , durim , besim dhe mirekuptim .
Shoqata MM , NY ndan 25000 ( 25 mije ) dollare si ndihme e vogel emergjente
per nevojat e Malesise .

Keshilli Drejtues i Shoqatese Malesia e Madhe NY


Kryetari i shoqatës “Koja” nga SHBA, Marash Nucullaj sapo më njoftoi se kjo shoqatë ka ndarë 10000 dollarë amerikan, për të ndihmuar komunën tonë.
Ata në këtë mënyrë dëshmojnë se janë gjithëherë pranë nesh e sidomos në rastet e nevojshme siç është edhe situata aktuale.
Në emrin tim si kryetar i komunës dhe të gjithë banorëve tonë, falënderoj shoqatën “Koja” për kontributin e madh për vendlindjen.

Sinqerisht,
Nik Gjeloshaj

—————————————————————-

Kryetari i shoqatës “Malësia e madhe” nga SHBA-Michigan, Ruzhdi Gjokaj më njoftoi se edhe kjo shoqatë ka ndarë ndihmë financiare prej 25000 dollarë amerikan për bashkëvendësit tonë.

Falënderoj kryetarin Gjokaj dhe shoqatën për punën e tyre të palodhshme për të ndihmuar bashkëvendësit e vetë, sidomos në situatën e vështirë siç është aktualisht në komunën tonë.

Sinqerisht,
Nik Gjeloshaj

——————