Shërohen nga Malësia 23 persona të infektuar me korona virus

Në Malësi, shërohen 23 përsona të infektuar me korona virus, ndërsa kanë mbetur edhe 14 përsona, të cilët janë në proes të shërimit, këtë e bëri të ditur  kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, nëpermes profilit personal në FB.

Sipas Gjeloshaj, ky është rezultat i respektimit të sygjerimeve që komuna dhe institucionet relevante kanë propozuar.

Malesia.Org