Gjeloshaj uron muajin e Ramazanit

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj ka uruar besimtarët islam për muajin e Ramazanit.

Lexoni shkrimin e plotë:

Të nderuar qytetarë të Komunës së Tuzit,

Të nderuar besimtarë të konfesionit Islam
 
Nesër është dita e parë e muajit të bekuar të Ramazanit.
Me rastin e fillimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, dëshiroj t’ju shpreh urimet e mia më të përzemërta duke ju dëshiruar agjërim të lehtë, harmoni, qetësi shpirtërore dhe begati në familjet tuaja. 
Uroj që në këtë muaj të shenjtë, si muaj i mirëkuptimit, afrimit dhe solidaritetit mes njerëzve të mbizotërojë paqja dhe harmonia mes secilit. 
Në këtë muaj Zoti  hap dyert e mëshirës për të gjithë ata të cilët e kryejnë këtë adhurim më përkushtim e devotshmëri.
 
“Muaji Ramazan, që në të (filloi të) shpallet Kurani, është udhërrëfyes për njerëz, sqarues i rrugës së drejtë, dhe dallues (i të vërtetës nga gënjeshtra). E kush prej jush e përjeton këtë muaj, le ta agjërojë!” (El-Bekare, 185).
 
Besoj se ky muaj do e shtojë ndjenjën e mirësisë, të solidaritetit dhe mirëkuptimit mes besimtarëve të konfesioneve të ndryshme dhe etnive. 
Ju uroj besimtarëve mysliman që të dalin ngadhënjyes nga muaji i mundësive të ripërtëritjes shpirtërore. 
Prandaj, me respekt dhe kënaqësi, në emër të Komunës së Tuzit dhe në emrin tim personal, Ju uroj këtë muaj të agjërimit gjithë besimtarëve.

Urime muaji i bekuar Ramazan!
 
Nik Gjeloshaj