Tre raste të reja me koronavirus në Mal të Zi, gjithsej 319 të infektuar, Malësia pa raste të reja

Tre raste të reja me koronavirus janë konfirmuar në Mal të Zi dhe tani janë gjithsej 319 raste, ndërsa nga komuna e Tuzit, nuk kemi raste të reja të infektimeve me corona virus.

Këto të dhëna janë bërë të ditura nga Instituti i Shëndetit Publik në këtë vend mëngjesin e sotëm.

Siç raportohet, gjatë 24 orëve të fundit janë analizuar 243 mostra.

Numri i të infektuarëve në Malësi, është 37, kurse 30 nga ata janë shëruar plotësisht, kurse 7 persona janë në proces të shërimit.

Malesia.Org