Ambasada e Kosovës në Mal të Zi-ngushëllime familjes Dobreci

Ambasada e Kosovës,
Podgoricë

Familjës Dobreci.

Shumë e nderuara familje Dobreci!

Ne këto çaste të vështira për Ju dhe gjithë ne që e mbajmë në mend Simë Dobrecin, na lejoni të shprehim ngushëlimet më të sinqerta për humbjën e të dashurit tuaj.
Simë Dobreci do mbetët përherë në kujtesën e gjeneratave të tëra në Kosovë, si mjek, pedagog, patriot, intelektual, humanist e kontribues i jashtëzakonshëm i ngritjës së kuadrove të mjekeve, intelektualëve e shkollarëve në Kosovë e gjetiu, një inspiruesi i vërtetë për zhvillim e ndërgjegje profesionale e kombëtare.

Më lejoni që në emër të ambasadës dhe popullit të Kosovës të shpreh ngushëllimet më të sinqerta për humbjën tuaj dhe tonën.
I qoftë i lehtë dheu dhe i gjatë kujtimi!

Ylber Hysa,
Ambasador i Kosovës në Mal të Zi