Më 5 korrik, Panairi i artizanëve në Tuz

Organizata Turistike e Tuzit lajmëron të gjithë të interesuarit, pjesëmarrësit dhe vizitorët, që Panairi i artizanëve do të mbahet më 05 qershor 2020, duke filluar në orën 9.
Panairi do të mbahet prej orës 9 deri në orën 12, si dhe prej orës 17, deri në orën 21, në parkun e qendres së Tuzit.
Mirë se vini!