Nik Gjeloshaj:Kryeministri shqiptar një ide e shenjtë

Për BDI-në dhe kryeministrin shqiptarë po vijnë mesazhe gjithandej duke përkrahur një ide kaq madhore informon TetovaSot.

Së fundmi vjen një mesazh nga Nik Gjeloshaj i cili duke përkrahur kryeministrin shqiptar si një ide e shenjtë ka përmendur unitetin që ndodhi në Luginën e Preshevës kur shqiptarët të bashkuar morrën tre deputetë.

Me këtë rast Gjeloshaj ka thënë se ashtu siç u bashkuam në Tuz e Luginë, të bashkohemi edhe në Maqedoninë e Veriut, rreth një ideje të shenjtë, t’a bëjmë kryeministrin e parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut! U shpreh ai.