Nikollë Nikprelaj: Bashkohuni rreth flamurit shqiptar, votoni kryeministrin e parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut

Këngëtari i njohur nga Malësia, Nikollë Nikprelaj, permes një video mesazhi, ka dal në mbështetje të kryeministrit të parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut.
Nikprelaj ka kërkuar votën e shqiptarëve për kandidatin shqiptar të propozuar nga BDI-ja e Ali Ahmetit.
Mjafton të kujtojmë hitet e mëdha “Jem Ilira, jem Teuta”, “Pse jem toskë e pse jem gegë” për të indentifikuar një emër të artistit të madh Nikollë Nikprelaj i cili në çdo proces të rëndësishëm kombëtar ishte jehona dhe zëri i mijëra shqiptarëve. Mbetet simbol dhe identitet i muzikës kombëtare dhe krenari e muzikës e shqiptarëve të Malit të Zi. I gatshëm çdoherë të jetë pranë vëllezërve e motrave shqiptare edhe kësaj radhe vjen me një mesazh shumë të fuqishëm unifikues për shqiptarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kryeministrin e parë shqiptar dhe zgjedhjet e 15 korrikut. Për më tepër ndiqeni videon e plotë: