Bashkohen LDSH-UDSH-ASH, në zgjedhje lokale në Guci

Subjektet politike shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare, Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Alternativa Shqiptare, do të garojnë së bashku në zgjedhjet lokale në Guci.

Siç mësojmë, bartës i listës nga ky koalicion do të jetë drejtori politik i LDSH, njëheri edhe kryetari i Degës së Gucisë, Bujar Hasangjekaj.

Akterë politik nga kjo krahinë deklaruan se bashkimi i tre forcave politike është akt madhor.

Malesia.Org