Koalicioni shqiptar “Bashkë nji za”, dorëzon listën

Koalicioni shqiptar “Bashkë nji za”, i përbërë nga Partia Demokratike, UDSH, LDnëMZ, dorëzoi listën zgjedhore.
Bartës i listës i koalicionit në fjalë është kryetari i Partisë Demokratike, Fatmir Gjeka, pasuar nga kryetari i UDSH-së, Mehmed Zenka dhe kryetari i LDnëMZ, Saubih Mehmeti.
Malesia.Org