Lista shqiptare “Koha është tani”, dorëzon listën

Forumi Shqiptar (ASH-LDSH), Forca e Re Demokratike, Lëvizja Perspektiva dhe Unioni i Tuzit, dorëzuan në Komisionin Zgjedhor, listën e kandidatëve për deputet, të cilës i paraprinë Nik Gjeloshaj, pasuar nga Genc Nimanbegu e Nikollë Camaj.

Në mbështetje të listës koalicioni në fjalë dorëzoi 3200 nënshkrime.
Kjo listë numëron 81 kandidat e kandidate dhe përfshinë komplet gjeografinë shqiptare në Malin e Zi, nga bregu i Bunës e deri në burimet e Ibrit, përfshirë këtu, Ulqinin, Tivarin, Malësinë, Plavë Gucinë dhe Rozhajën.
Malesia.Org
Kandidatët: