Hapet tregu i gjelbër në Tuz, tezgat ( banaqet), falas

SHPK “Komunale”-Tuz,  lajmëron qytetarët se tregu i gjelbër në Tuz, sot është hapur zyrtarisht.
“U bëjmë ftesë shitësve, të tregut aktual, që të kalojnë në objektin e sapohapur, ngjitur me marketin “Alex”. Tezgat (banaqet) në këtë treg do të jenë falas deri në një njoftim të ri “, kumtuan nga SHPK ” Komunale”.
Po ashtu ngs SHPK “Komunale”,  njoftojnë se ata që duan mund t’i levizin tezgat e veta aktuale, nësë teknikisht është e mundur.
Ky treg posedon dhjetëra tezga, për shitjen e artikujve bujqësorë dhe prodhimeve të qumështit dhe të peshkut.
Të interesuarit mund të lajmërohen në zyret e SH.P.K. “Komunale”-s Tuz ose përmes kontakt tel. 067/073-295.
Malesia.Org