Sipas sondazhit të “CDM”, Lista Shqiptare “Koha është tani”, fituese e zgjedhjeve në korpusin shqiptar

Sipas sondazhit të agjencionit “CDM”, të realizuar nga data 5 deri 12 gusht, Lista Shqiptare “Koha është tani”, e përbërë nga Forumi Shqiptar (ASH-LDSH), Forca, LP dhe UT, mbështet nga 1.9% e zgjedhësve, çfarë do të thotë se është fituese e zgjedhjeve në korpusin shqiptar.

Ndërkaq, sipas këtij sondazhit, koalicioni tjetër shqiptar, “Bashkë nji za”, i përbërë nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve, Partia Demokratike, LDnëMZ dhe PQSHI, ka mbështetjen prej 0,4%, çka do të thotë që nuk do ta kalojnë as pragun zgjedhor nga 0,7%.

Malesia.Org