Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, mbështet Listën Shqiptare

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, mbështet Listën Shqiptare, “Koha është tani”, të përbërë nga Forumi Shqiptar ( (ASH-LDSH), Forca, LP dhe UT.

“Në 30 gusht shqiptarët në Malin e Zi votojnë për “Listën Shqiptare”. Votë e shqiptarëve për shqiptarët. Bashkërisht për një përfaqësim dinjitoz në mbrojtje të interesavep dhe të ardhmes sonë.
#unëvotoj
#30gusht
#bashkëRi”, deklaoroi Rama.