Hapet shetitorja Vulaj-Tuz-Hakshabanaj

Sot kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj me bashkëpunëtorë hapen shetitorën Vulaj-Tuz-Hakshabanaj.
Siç shprehet Gjeloshaj, ky është Një projekt i kërkuar shumë nga adhuruesit e sportit dhe rekrecionit.
“Edhe pse ish pushtetarët provuan t’a sabotojnë e ndalin këtë projekt, nuk ia arritën. Nga ky vend u themi se ASKUSH nuk mund t’a ndali zhvillimin e Malësisë në çdo aspekt!
Malësia po ndryshon!”, deklaroi Gjeloshaj.
Malesia.Org