Rezultatet e parakohshme – Shqiptarët do të marrin vetëm dy mandate

Në bazë të 87,3% të votave të numëruara, dy koalicionet shqiptare fituan nga 1 mandat.

Lista Shqiptare “Koha është tani” ka rreth 1,4% të votave, ndërsa lista tjetër shqiptare “Bashkë nji za” ka rreth 1,1% të votave.

Në bazë të këtyre rezultatëve DPS e Milo Djukanovic ka 29 mandate.

Socialdemokratët 3 mandate dhe Partia boshnjake 3 mandate.

Blloku opozitarë, Fronti Demokratik 28 mandate, Demokratët-Demos 10 mandate, URA 4 mandate dhe SDP 2 mandate.

/MALESIA.ORG/


 

Në bazë të 58,3% të votave të numëruara, Lista Shqiptare “Koha është tani” ka 1,5% të votave – 2 mandate, ndërsa lista tjetër shqiptare “Bashkë nji za” ka 1,2% të votave – 1 mandat.


Sipas 49.8% të votave të numëruara, Lista Shqiptare “Koha është tani” ka 1,4% të votave, ndërsa lista tjetër shqiptare “Bashkë nji za” ka 1,1% të votave.

Në këtë moment, të dy listat shqiptare e kalojnë cenzusin e 0,7% dhe në kombinim me 2,5% të votave do të fitojnë 2 deputet. /MALESIA.ORG/