Arrihet marrëveshja për qeverisje në Guci, kryeparlamentari nga radhët e LDSH-së

Sot në Guci, u arrit marrëveshja midis koalicionit “Shqiptarët bashkë për Guci”, të përbërë nga LDSH-UDSH-ASH dhe PDS-së, PB.

Ndërkaq vlen të theksohet se Kryetari i Kuvendit për herë të parë do të jetë shqiptar, konkretisht nga radhët e LDSH-së.
Koalicionit shqiptar po ashtu do t’i takojë edhe nënkryetari i komunës së Gucisë, sekretari i Kuvendit, drejtori i zjarrfiksave, sekretari i inspekcionit komunal, zevendes drejtori i drejtorisë për investime, sekretariati i urbanizmit si dhe ndihmës drejtori i Organizatës Turistike.

Malesia.Org