Ndrecaj: Gëzuar 20 vjetorin Malesia.Org

Me rastin e 20 vjetorit të Portalit #Malësia_org🇦🇱 kam kënaqësinë e veçantë të përshëndes gjithë stafin e këtij Portali që më parë e në vazhdim foli e flet shqip🇦🇱për çdo shqiptarë e më gjërë, që promovoj e promovon mbarë trevën tonë Malësi e Madhe🇦🇱e më gjërë, që dha e jep ide e ushtroj e ushtron ndikimin e vet mediatik tek çdo lloj pushteti nën Malin e Zi e më gjërë, qē na bëri e do na bëjë kurdoherë krenarë me përformancën e shkëlqyer të saj.
#Gëzuar_20_vjetorin_Portali_Malësia_org🇦🇱.
#Suksese_të_mëtejshëm_miqtë_e_mi🇦🇱.
#Unë_jam_me_ju_në_çdo_kohë🇦🇱.

Me respekt
Sytki Ndrecaj🇦🇱
Zv.Kryetar i Bashkisë Malësi e Madhe
dhe Kryetar i Shoqatës Patriotike “Malësi e Madhe-Nderi i Kombit”.