Deçiqi barazon në Podgoricë

KF Deçiqi udhëhoqi në fushën e Podgoricës përmes një autogoli dhe ishte në rrugën e tij për të zënë vendin e parë në Ligën e parë të Malit të Zi.

Megjithatë, futbollistët e Podgoricës arritën barazimin në minutat shtesë.

Deçiqi vazhdon të mbajë vendin e dytë në ligë.

/MALESIA.ORG/