Në Tuz, mbahet ligjeratë me rastin e muajit të solidarizimit mbi kancerin e gjirit

Sekretariati për vetëqeverisje lokale i Komunës së Tuzit më datë 08.10.2020. organizoi ligjëratë me rastin e muajit të solidarizimit mbi kancerin e gjirit me profesioniste eminente në këtë fushë; dr Vanja Karagjinoviq spec. e radiologjisë dhe onkologjisë si dhe dr. Suzana Uskokoviq spec. e gjinekologjisë dhe mamisë.

Sekretarja e sekretariatit për vetëqeverisje lokale znj. Marina Ujkaj në fjalën e saj përshëndetëse, theksoi që organizime të tilla do kthehen në traditë në Komunën tonë.

Malesia.Org