Headline

Në Triesh, mbahet Panairi i prodhimeve tradicionale

Sot në Triesh, u mbajt Panairi Expo Trieshi 2020,  nën organizimin e Shoqates Joqeveritare OAZA 2000 në krye me Pashko Lucaj, në bashkëpunim me Komunën e Tuzit dhe Organizatën Turistike të Tuzit. Sot në këtë event ishin 17 pjesëmarrës nga Trieshi, të cilët ekspozuan prodhimet e [më shumë…]