7 të vdekur dhe 711 të infektuar të tjerë në Mal të Zi, 6 nga Tuzi

Mali i Zi, raportoi 711 raste të reja me koronavirus nga 2174 testime të kryera në 24 orët e fundit si dhe 7 viktima.
Numri më i madh i të infektuarve është në Podgoricë, 418, kurse nga komuna e Tuzit, të infektuar rezultojnë 6 persona.
Gjithseji të infektuar aktualisht nga komuna e Tuzit, sipas të dhënave të ISHP, rezultojnë 33 persona.
Malesia.Org