Kosova e Shqipëria lidhin marrëveshje për ngritjen e fondit ndër-shtetëror për mbështetje të shqiptarëve në Mal të Zi

Kosova e Shqipëria  lidhin marrëveshjen për ngritjen e fondit ndër-shtetëror për mbështetje të shqiptarëve në Mal të Zi, njoftoi Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj.

Lexoni postimin e plotë:

URIME MË NË FUND 🤩:

Kosova e Shqipëria tashmë kanë lidhur marrëveshjen për fillimin e punës për ngritjen e fondit ndër-shtetëror për mbështetje të shqiptarëve në Mal të Zi.

Ky nuk është thjesht një veprim konkret, që dëshmon bashkëpunim të thellë në fushën e politikës së jashtme, por edhe marrja e përgjegjësive për mbështetje më të madhe e kujdes të shtuar për shqiptarët në rajon 🇦🇱🇽🇰.

#JemiNjë

Malesia.Org