Qeveria e re ndërron 420 drejtora në institucione të ndryshme

Qeveria e re e Malit të Zi planifikon që në ditët e ardhshëm të ndërrojë më shumë se 420 drejtora të ndërmarrjeve publike, shkollave fillore dhe të mesme, shtëpive të shëndetit, spitaleve si dhe të 33 ambasadorëve, jozyrtarisht mëson DN, transmeton Ulqini Online.

Sipas të njëjtit burime mësohet se tashmë veç është përpiluar listat dhe se ndryshimet më të mëdha do të jenë sistemin arsimor ku planifikohet të ndërrohen plot 241 drejtora.