Ivanaj: Në vitin 2021, projekte dhe investime në çdo cep të Komunës së Tuzit

Nënkryetari i komunës së Tuzit, Ivan Ivanaj, deklaroi se në vitin 2021, do të realizohen projekte dhe investime në çdo cep të Komunës së Tuzit.
Ivanaj, vizitoi sot bashkësinë lokale Rraxa e Sukës ku po zhvillohen punime në rikonstruksionin e rrugës Pikalë – Llofkë.
Sipas Ivanaj,  përveç zgjerimit të rrugës njëkohësisht do të ndërtohen edhe muret mbrojtëse.
“Vitin 2020 po e përfundojmë ashtu siç e kemi filluar, me investime në përmirësimin e infrastrukturës dhe krijimin e kushteve më të mira për qytetarët tonë”, deklaroi Ivanaj.
Malesia.Org