Donacion në vlerë prej 6 mijë euro, nga humanisti Mark Lulgjuraj për 50 familje në nevojë në Malësi

Sot në Tuz janë ndarë pako ushqimore për 50 familje në nevojë nga e gjithë Malësia.

Donacioni është financuar nga humanisti nga Malësia i cili jeton në SHBA, Mark Nikollë Pjetrushi Lulgjuraj.

Në prag të festave të fundvitit, Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, produkte ushqimore në vlerën e 6 mijë euro u kanë shkuar familjeve shqiptare me kushte më të vështira ekonomike në Komunën e Tuzit.

Organizatorët dhe familjes të cilat pranuan këto ndihma, kanë falënderuar Mark Nikollë Pjetrushi Lulgjuraj për këtë vepër shumë humane.

/MALESIA.ORG/