Si përfunduan armët e Skënderbeut ne muzeun e Vienës?

Në vitin 2012, në 100 vjetorin e pavarësisë, pas një marrëveshje mes autoriteteve shqiptare dhe atyre austriake, u lejua sjellja ne Tirane dhe ekspozimi disa javor në muzeun Historik Kombëtar i armëve të Gjergj Kastriotit, Skënderbeut.


Por si rrugëtuan armët e tij, nga trojet arbërore në muzeun e Vienës në Austri ? U rrëmbyen, u falën, u shitën apo çfarë ?