Urime Vitin e Ri 2021

Të gjithë qytetarëve të Malësisë dhe gjithë shqiptarëve kudo gjinden në botë, Gëzuar Vitin e Ri 2021.

Qoftë ky vit i përparimit në të gjitha segmentet e jetës shoqërore, kombëtare e politike, me më shumë mirëkuptim e tolerancë për njëri-tjetrin, bashkëpunim e unifikim.

Shëndeti, fati e mbarësia qofshin gjithmonë pranë.

Gëzuar 2021.

Malesia.Org