Suzana Ujkaj pivotmenja më e mirë e Kosovës

Hendbollistja nga Malësia është pivotmenja me e mirë e Kosovës për vitin 2020.

Ujkaj, që katër vite është pjesë e Istogut më të cilin ka fituar të gjithë trofet e mundshëm, duke u shpallur dy herë radhazi nga FHK-ja, si  hendbollistja më e mirë e mbrojtjes ndërsa këtë vit është pivotmenja me e mirë në Kosovë.

Ujkaj, është banore rezidente e Istogut dhe Kosovës dhe pjesë e përfaqësues së Kosovës.

Malesia.Org