Nimanbegu, Çapuni dhe Faik Nika mberrijn në Tuz

Deputeti i Listes Shqiptare Genci Nimanbegu, kryetari i Kuvendit të Ulqinit, Ilir Çapuni, kryetari i KKSH, Faik Nika, sapo mberriten në Tuz, për ti dhënë mbështetje banorëve të Malësisë për të mbrojtur të drejtat e veta ekonomike.

Malesia.Org