Love Fest në Tuz

Sot, nën organizimin e Organizates Turistike të Tuzit, në Sheshin e qytetit, po mbahet “Love Fest 2021.
Ky manifestim, mbahet në prag të festës së 8 marsit.
Në shtandet e paraqitura, mund të tregtohen dhurata dhe rekvizita të imta shtëpiake të punuara nga  duart e banoreve të vyeshme të Malësisë.
Përpos dhuratave këtu shërbehen edhe ushqime shtëpiake.
Ky aktivitet do të jetë i hapur deri në orën 17.
Malesia.Org