Ekspozitë Kolektive “Raising Awareness” në Tuz

Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Komuna e Tuzit në bashkëpunim me Arlindën Lulgjuraj, në ambientet e QKI “Malësia”, organizojë ekspozitën kolektive me titull – “Raising Awareness”.

Ekspozita paraqet rëndësinë e barazisë gjinore dhe është pjesa përmbyllëse e punishtes dy ditore e cila u organizua disa ditë më parë me po të njëjtën tematikë.

Komuna e Tuzit!