Ujkaj: Femrat mund të arrijnë çdo gjë në jetë

Femrat  të sukseshme ka kudo, punojnë fortë për të arritur atë se çfarë dëshirojnë në jetë. Marina Ujkaj, mban postin e sekretares së Sekretariatit për Vetqeverisje Lokale në Komunën e Tuzit dhe për të arritur deri aty thotë për Tv Teuta se ka luftuar shumë, ka studiuar në kohë të vështira, por asnjëherë nuk është dorëzuar. Ajo për të gjithë femrat ben apel që të ndihmojnë njëra tjetrën, të mbeshtesin njëra tjetrën sepse mund të arrisin eshe më shumë se besojnë në jetë.