Takim bashkëpunimi mes Bashkësisë Malësi e Madhe dhe komunës së Tuzit

Sot kryetari i Bashkësisë Malësi e Madhe,  Tonin Marinaj bashkë me nënkryetarin Sytki Ndrecaj, zhvilluan një takim bashkëpunimi me drejtorin e SHPK “Komunale”, Nikollë Camaj dhe bashkëpunëtorin e SHPK,  Luigj Junçaj.
Ky bashkëpunim ka të bëj me nxitjen e projekteve ndërkufitare me bashkëfinancim të buxheteve respektive dhe të mbështetura nga BE.
“Takimi ishte komplet në frymën pozitive për bashkëpunime të mëtejshme në të ardhmen si dy njësi brenda një treve, deklaroi nënkryetari i Bashkësië Malësi e Madhe Sytki Ndrecaj.
Ndërsa drejtori i SHPK “Komunale”, Nikollë Camaj deklaroi se ky takim është në mision të përbashkët, për të mirën e Malësisë, në të dya anët e kufirit.
Malesia.Org