Bëhen homazhe në Bratilë me rastin e 110 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë

Sot në Bratilë në mënyrë simbolike u bënë homazhe me rastin e 110 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë.

Në këtë shtegtim prezent ishte kryetari i komunës së Tuzit Nik Gjeloshaj, nënkryetari Ivan Ivanaj, menaxheri Marash Dukaj, si dhe disa aktivistë nga LDSH, të cilët sipas traditës vizitojnë këtë vend historik.

Malesia.Org