Në Tuz, shënohet Dita Ndërkombëtare e Librit

Sot, në hapësirat e gjimnazit “25 Maji” në Tuz, komuna e Tuzit, në bashkëpunim me Gjimnazin “25 maji”, shënoi Ditën Nderkombëtare të Librit.
Me këtë rast u bë promovimi i librit “Unë biri yt besnik dhe poeti, të autorit Esad Mekuli.
Të pranishmit i përshëndeti drejtori i gjimnazit, Behar Nikaj, sekretarja e sekretariatit të vetëqeverisjes lokale, Marina Ujkaj dhe profesor Sehad Lulanaj.

Me këtë rast u bë edhe përzgjedhja e poezisë më të mirë, të nxënëses Monika Dukaj.

Për shkak të kufizimeve të masave të COVID-19, ky aktivitet ishte i kufizuar, për pjesmarrje të numrit më të madh, dashamirë të librit.
Të pranishëm ishin mysafirë edhe nga Kraja dhe Ulqini, drejtori i Entit të teksteve mësimore Pavlle Goranoviq, përfaqësues të komunës së Tuzit, si dhe drejtori i Shendetit Publik, për Transportin Publik i Shtetit të New Yorkut, Dr.Pashko Camaj.
Malesia.Org