Aksioni i dhurimit të librave për shkollat në Malësi

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” zhvilloi të premten aksionin e dhurimit të librave për bibliotekat e shkollave fillore dhe të mesme në Malësi, si dhe paralelen e Bibliotekës Popullore “Radosav Lumoviq” në Tuz.

Me këtë rast janë ndarë 210 kopje të botimeve të “Art Club”-it dhe anëtarëve të tij.

Qëllimi i këtij aksioni ishte pasurimi i fondit të bibliotekave të shkollave në gjuhën shqipe në Malin e Zi me botime shqipe.

SHAI Art Club do të vijojë edhe në të ardhmen me aksione tëtilla.