Nikollë Nikprelaj lanson këngën e re (video)

Këngëtari i mirënjohur i skenës shqiptare Nikollë Nikprelaj, sapo ka lansuar projektin e tij më të ri.

Ky projekt titullohet “Han Kotarja flakë lirie” dhe është bashkëpunim me artistin e njohur, Reshat Arbana.

Teksin e këngës e ka shkruar Tomor Kotarja, ndërsa për muzikën dhe orkestrimin është përkujdesur Mjeshtri i Madh, Edmon Zhulali.

Malesia.Org