Informacione për sigurimin e biletave për ndeshjen Deçiqi – Drita

KF Deçiqi njofton të gjithë tifozet se shitja e biletave për ndeshjen e kthimit në kuader të Uefa Conference League kundër Dritës së Gjilanit ka filluar prej ditës së Shtunë më 10.07.2021.

Biletat do të shiten në qënder të Tuzit në shtandin që kemi vendosur prej ores 08:00 – 12:00 dhe prej ores 17:00 – 21:00.

Për arsye se biletat duhen të jenë të personalizuara të interesuarit duhet të jenë të paisur me letërnjoftim ose pasaportë.

Një person mund të marrë më së shumti 5 bileta (nënkuptohet edhe keto duhet të jenë të perciellura me leternoftim apo pasaportë).

Çmimet e biletave janë:

  • Sektori JUG dhe VERI                                              5,00 euro
  • Sektori LINDJE dhe PËRËNDIM A, F                      8,00 euro
  • Sektori PËRËNDIM B, C, D, E                                10,00 euro

Për shkak të numrit të kufizuar të biletavet nga organet e Uefa-s i lusim të interesuarit që me kohë ti sigurojnë ato.

Për informata mund të kontaktoni numrat e telefonit:

+382 69 651 935  Murat Matica Tuzoviq

+382 69 630 256  Kristijan Pllumaj