Fillon asfaltimi i rrugës për në bjeshkën e Koritës

Sot, ka filluar asfaltimi i rrugës nga bjeshka e Koritës, deri në Delaj-Triesh.

Për pjesën e parë vlera e projektit është 275 mijë euro dhe është mbështetur në kontratë nga komuna e Tuzit.

Malesia.Org