Abazoviq bisedoi me Gjeloshaj,Nimanbegun, Gjekën dhe Ibrahimoviq

Zëvendes Kryeministri i Malit të Zi, njëheri edhe lideri i Lëvizjes Qytetare URA, Dritan Abazoviq, u takua sot me përfaqësuesit e një pjese të pakicave, përfaqesuesit e ASH, Forcës dhe PD, Nik Gjeloshaj, Genci Nimanbegu dhe Fatmir Gjeka si dhe me kryetarin e Partisë Boshnjake, Ervin Ibrahimoviq.

“Kisha kënaqësinë që të ndajë mendime lidhur me situaten aktuale politike me kolegët nga partitë e pakicave”, shkruan Abazoviq në Twiter.

Ai deklaroi se të gjithë bashkë duhet të punojnë për inkluzion më të madh të shoqërisë dhe afirmimit të vlerave euroatlantike.

Malesia.Org