Neser protestë para policisë në Tuz me slloganin: Drejtësi për Shejllen

Neser në ora 12 në afërsi të ndërtesës së policisë në Tuz do të mbahet protestë paqësore e cila do të zgjasë 19 minuta, si simbolikë për vjetët e Shejlla Bakisë, e cila me 30 shtator u vra mizorisht në oborrin e shtëpisë nga Ilir Gjokaj.
Protesta organizohet në shenjë të mbështetjes së familjes Bakija dhe për të kërrkuar drejtësi për vrasjen e vajzës së tyre, sepse vrasësi ende gjendet në liri.
Protestën e përkrahën familja e Shejlës, e poashtu pritet edhe  mbështetje e madhe nga banorër  ë Malësisë.
Postimi i plotë në FB nga OJQ Lëvizja për zhvillimin e Tuzit
“Ju thërrasim të na bashkangjiteni nesër në një protest të qetë afër ndërtesës së policisë në 12h.
Protesti do të zgjasë 19 minuta, saktësisht sa ka pas Shejlla vjet!
Ju thërrasim që bashkë të dërgojmë mesazhe përkrahëse familjes së Shejlles duke kërkuar drejtësi si dhe të ndalojmë humbjen e jetëve tjera!”