Urime 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit

Urime 28 Nëntorin, 578 vjetorin e ngritjes së Flamurit Kombëtar nga Gjergj Kastrioti Skënderbeu në Krujë dhe 109 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë në Vlorë.

Urime Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo gjinden, në çdo cep të botës.

Të ndarë në shumë shtete, por të bashkuar rreth një Flamuri, Gjuhe dhe të një Gjaku!

Urime!