Miku i shqiptarëve, ish-senatori amerikan, Bob Dole

Ish-senatori amerikan, Bob Dole, i cili vdiq në moshën 98-vjeçare, një pjesë të karrierës së tij ia kushtoi Kosovës dhe rrugës së saj drejt pavarësisë. Radio Evropa e Lirë u hodhi një vështrim ngjarjeve kryesore që përshkuan këtë angazhim të tij.