Në Tuz, mbahet Ekspozitë e skulpturave me elemente kombëtare dhe historike

Më 6 dhjetor 2021, në QKI “Malesia”, në Tuz, komuna e Tuzit, organizoi Ekspozitën e skulpturave me elemente kombëtare dhe historike të skulpturtorëve nga Shqipëria, Bujar Vani dhe Elvis Kabilo.

Fjalën e rastit në këtë aktivitet e kishte ambasadori i Shqipërisë në Mal tē Zi, z. Ridi Kurtezi.

Të pranishmit i përshendeten edhe skulptorët Vani dhe Kabilo.

Ekspozitën e shpalli të hapur kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj.

Aktivitetin e shoqëroi me piano, gjimnazisti Anton Arapaj.

Malesia.org

P