Orë përkujtimore me rastin e vdekjes së Dr. Bahri Briskut

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Bashkimi i Krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi do të organizojnë Orë përkujtimore me rastin e vdekjes së krijuesit, studiuesit, publicistit dhe veprimtarit Dr. Bahri Brisku.

Ora përkujtimore do të mbahet të shtunën, më 18 dhjetor 2021, ora 12.00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit.