Ambasadori i Kosovës Martin Berishaj, dorëzon letrat kredenciale Presidentit të Kroacisë

Presidenti i Republikës së Kroacisë SH.T. Z. Zoran Milanovic i pranoi sot letrat kredenciale nga ambasadori i Republikës së Kosovës,
Prof.dr. Martin Berishaj.

Berishaj është i lindur në Tuz, ndërsa jeton në Slloveni. Është politolog dhe drejtues i institutit për studime albanalogjike “Albanica” në Lubjanë dhe është profesor universitar i shkencave politike.

Martin Berishaj është Ambasadori i parë nga Tuzi – Malësia i zgjedhur si perfaqesues i nje shteti shqiptare. /MALESIA.ORG/