Mbahet Koncerti i Krishtlindjeve në Tuz

Më 21 dhjetor 2021, në QKI “Malesia”, komuna e Tuzit, organizoi Koncertin e Krishtlindjeve, për të parën herë në Malësi.
,,Koncerti i Krishtlindjeve’’ ishte i percjellur nën tingujt e Kuartetit të harqeve ,,Friends”, nga Tirana, sopranos prof. Shqipe Zani, si dhe violinistit, Mateo Nicaj.
/MALESIA.ORG/