Shoqata “Koja” nga SHBA-të, ndanë 17 bursa për studentët kojas

Sot në Tuz, Shoqata “Koja” nga SHBA-të, ndau bursa për 17 studentë kojas.

Shuma që bashkëvendasit dërguan si ndihmë për studentat ishte 5 mijë e 100 dollarë amerikan, ku secili mori nga 300 dollarë.

Të rikujtojmë se ky është viti i 4-të, që kjo shoqatë përveç studentat në vendlindje, ndihmon edhe personat në gjendje të vështirë ekonomike dhe ata me nevoja të veçanta, për të cilët këtë vit u grumbulluan 7 mijë e 700 dollarë amerikan.

Në emër të Shoqatës “Koja”, mjetet e dërguara i ndanë Vasel Nucullaj dhe Ivan Ivanaj.