Shaqir Gjokaj, zgjidhet kryetar i Shoqatës Malësia e Madhe nga New Yorku

Shoqata “Malësia e Madhe” me seli në New York, zgjodhi kryesinë e re me mandat dyvjeçar.

Përpos anëtarëve të Kryesisë, kryesia e kësaj shoqatë zgjodhi edhe kryetarin, z. Shaqir Gjokaj, si dhe dy nënkryetarët, z.Zef Ujkaj dhe z.ilir Çunmulaj, sekretarin, z.Gjon Ivezaj dhe arkatarin, z. Gjekë Junçaj.

Anëtarë të Kryesisë së Shoqatës janë:

Agron Lulgjuraj,

Braho Nikaj,

Dino Lulanaj,

Dokë Vulaj,

Driton Sinishtaj,

Ejllo Berishaj,

Elez Nikaj,

Gjergj Dedvukaj,

Gjon Dedvukaj,

Gjon Gjokaj,

Idriz Gjokaj,

Kiko Çelaj,

Kolë Cacaj,

Lekë Gjolaj,

Leonard Berishaj,

Lulash Junçaj,

Mark Berishaj,

Mark Ivezaj,

Mark Lulgjuraj,

Mark Ulaj,

Nikollë Bojaj,

Nikollë Junçaj,

Pashko Camaj,

Pjetër Lucaj,

Ramiz Nikaj,

Senad Lulanaj.

/MALESIA.ORG/